Gå direkt till innehåll
Få klubbar har en så genomarbetad grafisk profil som Port Du Soleil!
Få klubbar har en så genomarbetad grafisk profil som Port Du Soleil!

Blogginlägg -

Nytt kapitel i Trädgår’ns anrika historia!

Vi på Trädgår’n är oerhört glada att presentera samarbetet med Port Du Soleil!

Port Du Soleil positionerar sig som “Sveriges främsta sommarklubb” genom att leverera en internationell klubbupplevelse med högklassig service och uppträdanden. För att uppfylla de högt ställda kraven och motsvara gästernas förväntan skapas nu nya miljöer på Trädgår’n. Vi bygger delvis om Trädgår´n inför sommaren 2017 och ett nytt spännande kapitel skapas i Trädgår’ns anrika historia. Vi kommer att möta Port Du Soleil´s profil, hela estetiken kring Port Du Soleil skapar nyfikenhet och ger en kittlande känsla. Och det är klart att Trädgår’ns unika miljö bidrar starkt till helhetsupplevelsen, och att vi ligger ett stenkast från Avenyn.

Det finns få klubblokaler som är så bra som vår, och samtidigt kompletteras den av en utpräglad restaurangverksamhet och en gigantisk uteserveringen med Göteborgs finaste trädgård! Vi har ju över 100 års erfarenhet av nöje och är det närmaste en institution i Göteborg.

 Vi öppnar ridån den 19:e maj och önskar välkommen att leva ut drömmar!

Kontakt:
Albert Alexandersson
0707 68 86 14
Johan Däldehög
0707 55 00 99
För Press
Anna Dahl Tillander

Ämnen


Burgsvik Group bedriver idag sex stycken affärsområden; Serviceanläggningar, Arenarestauranger, Kulturrestauranger, Gastropubar, Live Entertainment och Fastigheter.

Idag finns Rasta på 26 orter i Sverige och längs de flesta landsvägarna runtom i landet. Anläggningarna omfattar restauranger, butiker, hotell samt kompletterande verksamheter som Burger King, Espresso House, OKQ8, Preem och Seven Eleven. Tönnebro är den nordligaste anläggningen och Rasta Hallandsåsen den sydligaste.

Arenarestaurangerna innefattar all restaurang-, kiosk- och konferensverksamhet på arenorna Ullevi och Gamla Ullevi i Göteborg. Affärsområdet omfattar 5 restauranger och 32 kiosker.

I Kulturrestauranger bedrivs restaurangrörelserna Skansens Restauranger med ett flertal restauranger, kiosker, fastfoodenheter, fest- och konferensvåningar, bland annat anrika Solliden, Högloftet och Nyloftet. Kungliga Dramatiska Teaterns restauranger, med bland annat Frippe och Dramatenterrassen. Haga Forum i Hagaparken samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Sedan 2017 bedrivs även sommarklubben Port Du Soleil på Trädgår´n.

Sedan 2018 bedrivs också gastropubarna Old Beefeater Inn samt John Scott’s Gamla Ullevi, båda belägna i Göteborg. Sedan 2019 ingår även bokningsbolaget A Star i koncernen och sedan februari 2020 äger bolaget också Hotell Erikslund i Ängelholm.

Bolaget är idag helt privatägt och ägs av familjen Tervaniemi som också driver bolaget.

Presskontakt

Anna Dahl Tillander

Anna Dahl Tillander

Presskontakt Marknad / Kommunikation