Gå direkt till innehåll
En grön oas med internationell känsla, och en mycket medveten meny.
En grön oas med internationell känsla, och en mycket medveten meny.

Blogginlägg -

LA TERRASSE

Vi på Trädgår´n älskar samarbeten! Vi knyter till oss kompetenser som ger oss bredd, höjd och ytterligare briljans! När samarbetet sedan visar sig inte bara bli bra, utan succé är förstås glädjen mer än dubbel. Och nu vill vi dela glädjen med ännu fler, ännu mer. LA TERRASSE Som om det inte vore nog med allt vi på Trädgår´n nu erbjuder i samarbetet med Port du Soleil, så är nu den nya restaurangen LA TERRASSE invigd! Och det är precis som det låter, en oas i underbar grönskande miljö, med härlig drinkmeny, boulebana och cabanas för den som föredrar att ligga och äta. Allt ackompanjerat av sköna loungetoner från våra DJ´s. Tisdag till Lördag varje vecka från 16:00 kan man avnjuta en asiatisk, mycket medveten meny, och sannolikt stans bästa sushi signerad Spice Sushi!

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Anna Dahl Tillander

Anna Dahl Tillander

Presskontakt Marknad / Kommunikation

Burgsvik Group är ett svenskt familjeföretag som äger och förvaltar bolag inom servicenäringen

Burgsvik Group Aktiebolag är ett svenskt familjeföretag med serviceanläggningar, restauranger, hotell, fastigheter, pubar och nattklubbar runtom i Sverige.
Burgsvik Group bedriver idag 6 affärsområden. Rasta, Arenarestauranger, Kulturrestauranger, Live-entertainment, Gastropubar samt fastigheter. Huvudkontoret ligger i Göteborg
Idag finns Rasta i 27 orter i Sverige och längs de flesta landsvägarna runtom i landet.
Anläggningarna omfattar restauranger, butiker, hotell samt kompletterande verksamheter som Burger King, Espresso House, OKQ8, Preem och Cirkle K.
Tönnebro är den nordligaste anläggningen och Rasta Hallandsåsen den sydligaste.
Under 2019 förvärvades Brändåsen, det byggdes också nytt hotell i Götene.
Arenarestaurangerna innefattar all restaurang-, kiosk- och konferensverksamhet på arenorna Nya Ullevi & Gamla Ullevi.
I Kulturrestauranger bedrivs restaurangrörelserna Skansens Restauranger med ett flertal restauranger, kiosker, fastfoodenheter, fest- och konferensvåningar, bland annat Solliden, Högloftet och Nyloftet. Kungliga Dramatiska Teaterns restauranger, med bland annat Frippe och Dramatenterrassen. Haga Forum i Hagaparken samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Sedan 2017 bedrivs även sommarklubben Port Du Soleil på Trädgår´n.
Från 2018 bedrivs också Gastropubarna Old Beefeater Inn samt John Scott's Gamla Ullevi, båda belägna i Göteborg.
Burgsvik Group driver och äger i dagsläget 12 hotell där bland annat Hotel Erikslund i Ängelholm med sina 130 rum ingår.